Lunch, dinerof zomaar iets lekkers

 U KUNT BIJ ONS AFHALEN. ( ZIE AFHAALMENU )

Online bestellen kan ook via onderstaande link ( deze link kopieëren en openen in nieuw scherm )

https://www.e-food.nl/beusichem/de-blusser

U KUNT UW BESTELLING TELEFONISCH DOORGEVEN VANAF 15.00 UUR
TEL. 0345 50 22 11 

GENIETEN MET DE PASEN? WIJ HEBBEN EEN HEERLIJKE AFHAAL PAASBRUNCH SAMENGESTELD

Heeft u een allergie of dieetwensen? Vertel het ons! Wij houden er graag rekening mee!

AFHAALMENU
VOORGERECHTEN
Ambachtelijk broodje met kruidenboter en aioli 4,-
Carpaccio van rundvlees met huisgemaakte basilicum dressing en kaas 10,-
Tomatensoep van zongerijpte tomaten met broodje 5,-
Uiensoep met gegratineerde kaascrouton 5,-
Gerookte zalmfilet carpaccio met een zachte mosterd-dille dressing 10,-
HOOFDGERECHTEN
Met salade, groenten, verse frites en fritessaus
Reuze saté schotel ( 300 gram ) met gefruite uitjes en kroepoek 15,-
Bourgondische schnitzel met gebakken uien, champignons , gegratineerd met kaas 16,-
Oerhammetje met rode portsaus 15,-
Kabeljauwfilet met groenten en romige vissaus 17,-
Rundvleesburger op Italiaanse bol met frites, sauzen en garnituren 12,-
Gemengde salade met geitenkaas, omwikkeld met spek, honing, walnoten, pittenmix en broodje 13,-
NAGERECHTEN
Chocolade Brownie met chocoladesaus en slagroom 3,50
Hazelino, schuimtaart van hazelnoot met slagroom 4,50
PAAS BRUNCH
Vers gebakken luxe broodjes
Kleine croissant, chocolade broodje
en rozijnenbroodje
Gevuld eitje
Carpaccio van rundvlees
Gerookte zalm
Gerookte eendenborstfilet
Kaas
Hagelslag en jam
Rundvleessalade
Fruitsalade
Vers geperste jus d’orange (0,25 cl)
Te bestellen vanaf 2 personen prijs p.p. 18,50
Gelieve bestellingen uiterlijk vrijdagochtend 10 april telefonisch door te geven (voor 12.00 uur)
Lunchgerechten
SOEPEN
Tomatensoep (huisgemaakt)
Groentesoep (huisgemaakt)
LUNCH GERECHTEN
Ambachtelijk brood met kruidenboter en aioli
Rundvlees kroketten met 2 sneetjes brood en Franse mosterd
Uitsmijter ham en/of kaas
Uitsmijter De Blusser met ham, kaas en spek
Boerenomelet met ui, paprika en champignons
Carpaccio van rundvlees, met kaas, pittenmix, en huisgemaakt basilicumdressing
Grote garnalen gebakken in de knoflookolie met broodje
Tosti ham en/of kaas
Tosti brie en tomaat
PLATE SERVICE - MET FRITES EN SLA GARNITUREN
Reuze sate schotel ( 300 gram ) malse kipsate met satesaus, gefruite uitjes en kroepoek
Rundvleesburger op Italiaanse bol met frites en garnituren
Stoofpotje van Rundvlees
Grote bal gehakt ( huisgemaakt) met Franse mosterd en frites
Vegan “kipreepjes” van soja met roergebakken groenten
Luxe broodje met gerookte zalm, sla, komkommer, bieslook en dressing
Luxe broodje met carpaccio van rundvlees, sla, kaas en huisgemaakte basilicumdressing
Luxe broodje met lauw warme geitenkaas, sla paprika, walnoten en dressing
Luxe broodje met langzaam gegaard buikspek en appelchutney
Luxe broodje met brie, sla, tomaat, walnoten en dressing
GEMENGDE SALADES
Gemengde salade met langzaam gegaard buikspek, appelchutney en broodje
Gemengde salade met geitenkaas met spek, honing, walnoten, pittenmix en broodje
Gemengde salade met gerookte zalm en garnalen gebakken in de knoflookolie met broodje
Voorgerechten
Ambachtelijk broodje met kruidenboter en aioli
Tomatensoep ( huisgemaakt)
Groentesoep met gehaktballetjes (huisgemaakt)
Langzaam gegaard buikspek met huisgemaakte appelchutney
Grote garnalen gebakken in de knoflookolie met broodje
Carpaccio van rundvlees, met kaas, pittenmix en huisgemaakte basilicumdressing
Gerookte zalm carpaccio met mosterd-dille dressing
Hoofdgerechten
VLEES GERECHTEN
Tournedos met gebakken champignons
Reuze sate schotel ( 300 gram ) malse kipsate met satesaus, gefruite uitjes en kroepoek
Bourgondische schnitzel met gebakken uien, champignons en spek, gegratineerd met kaas
Kalfsspies met zongedroogde tomaat en pepersaus
Stoofpotje van Rund
Oerhammetje met honing tijm saus
Varkenshaas gevuld met roomkaas, omwikkeld met Serranoham
Rundvleesburger op Italiaanse bol met frites en garnituren
VIS GERECHTEN
Kabeljauwfilet met verse groenten en romige vissaus
VEGETARISCHE GERECHTEN
Vegan “kipreepjes” met roergebakken groenten (vegan)
Wisselend vegetarisch gerecht
MAALTIJD SALADES
Gemengde salade lauw warme geitenkaas met spek, honing, walnoten, pittenmix en broodje
Gemengde salade met gerookte zalm en garnalen gebakken in knoflookolie met broodje
Gemengde salade met langzaam gegaard buikspek, appelchutney en broodje
Geserveerd met verse frites, sla en garnituren.
Kindermenu
Poffertjes met poedersuiker
Frites met appelmoes en snack naar keuze ( kroket, frikandel, kipnuggets )
Nagerechten
Poffertjes met vanille ijs en slagroom
Coupe Boerenjongens met vanille ijs en slagroom
Chocolade Brownie met vanille ijs en slagroom
Hazelino, schuimtaart van hazelnoot, met ijs en slagroom
Dame Blanche met vanille ijs, chocoladesaus en slagroom
Betuws appelpuntje met vanille ijs en slagroom
Aardbeienroomtaart met aardbeiensaus, vanille ijs en slagroom
Kinderijsje met verrassing
Wijnen
Chardonnay Osadia ( Chili )
Sauvignon Seriti ( Zuid-Afrika )
Verdejo Palacio de Vivero ( Spanje )
Zoete witte wijn ( Duitsland )
Rose Inspiration by Chloe ( Frankrijk )
Merlot La Campagne ( Frankrijk )
Rioja , Tempranillo Crianza ( Spanje )
Prosecco ( Italie )
Bieren
Heineken Pilsener ( 5% ) (tap)
Heineken extra cold ( 5 % ) (tap)
Heineken 0.0 %
Brugse zot blond ( 6% ) (tap)
Erdinger ( 5,3% ) (tap)
Erdinger alkoholfrei ( 0,4% )
Affligem blond ( 6,8% )
Affligem blond ( 0% )
Affligem dubbel ( 6,8% ) (tap)
Affligem tripel ( 9% )
Amstel radler 2%
Amstel radler 0%
Duvel ( 8,5% )
Karmeliet tripel ( 8% )
La Chouffe ( 8% )
Wissel tap seizoensbier
Cider Jillz original en raspberry ( 5% )

Wilt u komen dineren met een gezelschap? Wij bespreken graag jullie wensen, zodat wij een heerlijk menu kunnen samenstellen.

Gezellig uitje organiseren?

Feestje, vrienden-, team-, bedrijfsuitje of ander gezellig uitje met een groter gezelschap? Kom naar Grandcafé de Blusser!

Binnenkort bij De Blusser grandcafé

PAAS BRUNCH
PAAS BRUNCH

Wij hebben een heerlijke paasbrunch samengesteld.

1e en 2e paasdag kunt u komen afhalen.

Gelieve bestellingen uiterlijk vrijdagochtend 10 april telefonisch door te geven. ( voor 12.00 uur )

Tel. 0345 50 22 11

 

Lees meer
Party Party Inhaal Party
Party Party Inhaal Party's

Hopelijk kunnen wij gauw weer leuke feestjes voor jullie organiseren!

Wij houden jullie op de hoogte!

Lees meer

Openingstijden

Maandag
gesloten
Dinsdag
12:00 - 22:00
Woensdag
12:00 - 22:00
Donderdag
12:00 - 22:00
Vrijdag
12:00 - 02:00
Zaterdag
12:00 - 02:00
Zondag
12:00 - 22:00

Onze keuken is dagelijks geopend van 12.00 tot 14.00 uur en van 17.00 tot 20.30 uur.