Lunch, dinerof zomaar iets lekkers

Heeft u een allergie of dieetwensen? Vertel het ons! Wij houden er graag rekening mee!

Kerstmenu 2019
5 GANGEN KEUZEMENU
Amuse
VOORGERECHTEN
Gerookte eendenborstfilet met cranberrycompote of
Carpaccio van rundvlees of
Grote garnalen met Thaise currysaus
SOEPEN
Uiensoep met gegratineerde kaascrouton of Wildbouillon
TUSSENGANG
Kirr Royal
HOOFDGERECHTEN
Tournedos met bospaddenstoelen en pepersaus of
Kalkoenfilet gevuld met tapenade, omwikkeld spek en rode portsaus of
Stoofpot van wild met wildsaus of
Kabeljauwfilet met groenten en romige vissaus of
Huisgemaakte quiche ( vegetarisch )
Hoofdgerechten worden geserveerd met aardappelgarnituren, stoofpeertjes, verse groenten en salade.
DESSERT
Verrassings Grand dessert
39,95 p.p.
Komen jullie ook genieten met familie of vrienden van ons heerlijke Kerstmenu?
Wij zijn beide kerstdagen geopend, hebben 1 zitting en de kroeg is deze
avonden gesloten. 
Lunchgerechten
SOEPEN
Tomatensoep (huisgemaakt)
Uiensoep (huisgemaakt)
LUNCH GERECHTEN
Ambachtelijk brood met kruidenboter en aioli
Rundvlees kroketten met 2 sneetjes brood en Franse mosterd
Uitsmijter ham en/of kaas
Uitsmijter De Blusser met ham, kaas en spek
Boerenomelet met ui, paprika en champignons
Carpaccio van rundvlees, met kaas, pittenmix, en huisgemaakt basilicumdressing
Grote garnalen gebakken in de knoflookolie met broodje
Tosti ham en/of kaas
Tosti brie en Serranoham
PLATE SERVICE - MET FRITES EN SLA GARNITUREN
Reuze sate schotel ( 300 gram ) malse kipsate met satesaus, gefruite uitjes en kroepoek
Rundvleesburger op Italiaanse bol met frites en garnituren
Stoofpotje van wild met wildsaus
Grote bal gehakt ( huisgemaakt) met Franse mosterd en frites
Huisgemaakte hartige taart (vega) met groenten, gemengde noten, gegratineerd met kaas
LUXE BROODJES
Luxe broodje met gerookte zalm, sla, komkommer, bieslook en dressing
Luxe broodje met carpaccio van rundvlees, sla, kaas en huisgemaakte basilicumdressing
Luxe broodje met lauw warme geitenkaas, sla paprika, walnoten en dressing
Luxe broodje met gerookte eendenborstfilet en balsamicodressing
Luxe broodje met brie, sla, tomaat, walnoten en dressing
GEMENGDE SALADES
Gemengde salade met gerookte eendenborstfilet en broodje
Gemengde salade met geitenkaas met spek, honing, walnoten, pittenmix en broodje
Gemengde salade met gerookte zalm en garnalen gebakken in de knoflookolie met broodje
Voorgerechten
Ambachtelijk broodje met kruidenboter en aioli
Tomatensoep ( huisgemaakt)
Uiensoep met gegratineerde kaascrouton (huisgemaakt)
Hertencarpaccio met pittenmix en balsamicodressing
Grote garnalen gebakken in de knoflookolie met broodje
Carpaccio van rundvlees, met kaas, pittenmix en huisgemaakte basilicumdressing
Gerookte eendenborstfilet met cranberrycompote
Hoofdgerechten
VLEES GERECHTEN
Tournedos met gebakken champignons
Reuze sate schotel ( 300 gram ) malse kipsate met satesaus, gefruite uitjes en kroepoek
Bourgondische schnitzel met gebakken uien, champignons en spek, gegratineerd met kaas
Gekonfijte parelhoen met zuurkool
Kipfilet gevuld met monchou en dadel
Stoofpotje van wild met wildsaus
Oerhammetje met rode portsaus
Kalkoenfilet gevuld met tapenade omwikkeld met spek
Rundvleesburger op Italiaanse bol met frites en garnituren
VIS GERECHTEN
Thaise garnalen in rode curry met rijst en groenten en garnituren
Kabeljauwfilet met verse groenten en romige vissaus
VEGETARISCHE GERECHTEN
Hartige taart (huisgemaakt) met groenten, gemengde noten, gegratineerd met kaas (vega)
Wisselend vegetarisch gerecht
MAALTIJD SALADES
Gemengde salade lauw warme geitenkaas met spek, honing, walnoten, pittenmix en broodje
Gemengde salade met gerookte zalm en garnalen gebakken in de knoflookolie met broodje
Gemengde salade met gerookte eendenborstfilet, balsamicodressing en broodje
Gesereveerd met verse frites, sla en garnituren.
Kindermenu
Poffertjes met poedersuiker
Frites met appelmoes en snack naar keuze ( kroket, frikandel, kipnuggets )
Nagerechten
Poffertjes met vanille ijs en slagroom
Stroopwafelijs met caramelsaus, stroofwafel en slagroom
Chocolade Brownie met vanille ijs en slagroom
Hazelino, schuimtaart van hazelnoot, met ijs en slagroom
Dame Blanche met vanille ijs, chocoladesaus en slagroom
Betuws appelpuntje met vanille ijs en slagroom
Stoofperenroomtaart met stoofperensaus, vanille ijs en slagroom
Kinderijsje met verrassing
Wijnen
Chardonnay Osadia ( Chili )
Sauvignon Seriti ( Zuid-Afrika )
Verdejo Palacio de Vivero ( Spanje )
Zoete witte wijn ( Duitsland )
Rose Inspiration by Chloe ( Frankrijk )
Merlot La Campagne ( Frankrijk )
Rioja , Tempranillo Crianza ( Spanje )
Prosecco ( Italie )
Bieren
Heineken Pilsener ( 5% ) (tap)
Heineken extra cold ( 5 % ) (tap)
Heineken 0.0 %
Brugse zot blond ( 6% ) (tap)
Erdinger ( 5,3% ) (tap)
Erdinger alkoholfrei ( 0,4% )
Affligem blond ( 6,8% )
Affligem dubbel ( 6,8% ) (tap)
Affligem tripel ( 9% )
Amstel radler 2%
Amstel radler 0%
Duvel ( 8,5% )
Karmeliet tripel ( 8% )
La Chouffe ( 8% )
Palm ( 5,2% )
Wissel tap seizoensbier
Cider Jillz original en raspberry ( 5% )

Wilt u komen dineren met een gezelschap? Wij bespreken graag jullie wensen, zodat wij een heerlijk menu kunnen samenstellen.

Gezellig uitje organiseren?

Feestje, vrienden-, team-, bedrijfsuitje of ander gezellig uitje met een groter gezelschap? Kom naar Grandcafé de Blusser!

Binnenkort bij De Blusser grandcafé

Vakantie sluiting
Vakantie sluiting

Dinsdag 29 oktober t/m zondag 10 november 
zijn wij gesloten i.v.m. vakantie.

Graag tot ziens! 

Lees meer
25 + 26 december Kerstdiner
25 + 26 december Kerstdiner

Wij zijn beide Kerstdagen geopend.

Komen jullie ook genieten van ons 5 gangen keuzemenu?

Ons kerstmenu kunt u vinden onder het kopje 'menukaart' en reserveer een tafel.

Lees meer

Openingstijden

Maandag
gesloten
Dinsdag
12:00 - 22:00
Woensdag
12:00 - 22:00
Donderdag
12:00 - 22:00
Vrijdag
12:00 - 02:00
Zaterdag
12:00 - 02:00
Zondag
12:00 - 22:00

Onze keuken is dagelijks geopend van 12.00 tot 14.00 uur en van 17.00 tot 20.30 uur.